De trots van de Nederlandse defensie industrie

Defenture maakt licht-tactische voertuigen die onmisbaar zijn voor mensen op een missie, en Periscoop is al bijna twee jaar verantwoordelijk voor de creatieve input voor de marketing en communicatie.

Het bijzondere bedrijf werd opgericht door oud-rallyrijder Gerard Rond, nadat hij ontdekte dat veel legervoertuigen nauwelijks opgewassen zijn tegen de off road-condities die ze horen te trotseren.

Samen met het Tielse bedrijf bouwden we aan de communicatiestrategie en online zichtbaarheid, en ontwikkelden een strategie om de groei van Defenture door te vertalen naar een meer volwassen merkbeleving.

Fotoshoots in Loon op Zand en Gilze Rijen zorgden voor een mooie reeks assets, en op het hoofdkwartier in Tiel werden een nieuwe look en feel voor online zichtbaarheid gepresenteerd. Naast het bedenken en produceren van beeld en tekst  - resulterend in een nieuwe website -  is Periscoop ook preferred partner om te assisteren bij de marketingcommunicatie op voor bijvoorbeeld beurzen en presentaties.

Team: Daan, Tijn, Tim
Partners: Ovca Productions, Sterke ZetStudio UnknownZebra Fotostudio

Periscoop
Nedinscoplein 7b
5912AP Venlo
The Netherlands
Periscoop
Nedinscoplein 7b
5912AP Venlo
The Netherlands